Huis > Sociale media > Foto's Van Facebook Verwijderen: Hoe Doe Je Dat

Foto's van Facebook verwijderen: hoe doe je dat

Veel gebruikers vinden het leuk om foto's van evenementen te delen op Facebook. Door dit te doen, verbinden zij ook andere mensen. Soms zijn er redenen waarom u de foto's opnieuw wilt verwijderen. Gepubliceerde foto's of links op foto's kunnen dus later weer worden verwijderd.

Zo verwijdert u een foto op Facebook

Op Facebook kunt u foto's uploaden en mensen eraan linken. Als je een foto wilt verwijderen, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen om ze te verwijderen. Ga met je browser naar de Facebook-pagina en log daar in met je inloggegevens. Merk op dat u foto's die u op Facebook hebt verwijderd, niet kunt herstellen.
  1. Navigeer eerst naar de foto die u op Facebook wilt verwijderen.
  2. Klik er vervolgens op om hem te openen en zo de weergave te wijzigen.
  3. Hier ziet u nu een pictogram met drie stippen. Selecteer dit en ga vervolgens in het geopende menu op het item "Foto verwijderen".
  4. Bevestig uw keuze door nogmaals op "Verwijderen" te drukken.
  5. De foto is nu uit uw kroniek verwijderd.

Geplaatste foto's van anderen op Facebook verwijderen

Als u zelf geen foto hebt geplaatst, kunt u deze niet verwijderen. In dit geval is het noodzakelijk te schrijven naar de persoon die het geplaatst heeft. Vraag de persoon om de foto te verwijderen. Als ze weigert, kunt u contact opnemen met Facebook support.

Door Darnall

Descenders: Je Sponsor - Hoe Teams Werken :: Smartwatch met camera - bestaat er zoiets?